FAQS

Een kozijn moet vervangen worden als er te veel houtrot op zit, waardoor houtrot reparatie geen zin meer heeft. Ook erg oude en beschadigde kozijnen moeten vervangen worden. Door het vervangen van oude en beschadigde kozijnen gaat u warmteverlies tegen.

Ja, wij verrichten ook houtrot reparaties uit. Klik hier voor meer informatie over houtrot reparaties.

Ja, het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U kunt een offerte aanvragen voor binnen- en buitenschilderwerk, wall deco, behangen en fotobehang.

Ja, wij verrichten in de winterperiode ook gewoon binnen- en buitenschilderwerken. Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor onze winterschilder acties.

Onder binnen schilderschilderwerk valt onder andere het schilderen van wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Binnen schilderwerk is ongeveer eens in de 7 jaar toe aan een nieuwe verflaag.

Zoals de naam al zegt is buitenschilderwerk alle schilder werkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning. Buitenschilderwerk is erg belangrijk voor uw woning om schade door bijvoorbeeld weersomstandigheden te voorkomen. Buitenschilderwerk is daarom ongeveer eens in de 4 á 5 jaar toe aan onderhoud.

Wij werken voornamelijk in de regio Utrecht, Gelderland en Flevoland, wij zijn eigenlijk overal in Nederland te vinden.

Het laatste nieuws vind je op onze website. Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden en acties.

U kunt uw schilderwerk zo’n 2 keer per jaar schoonmaken met een microvezel doek en een sopje van bijvoorbeeld St. Marc.